اراک – کیلومتر ۶ جاده تهران – خیابان صنعت – خیابان امام رضا(ع) – پولاد ۴
ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.
کباب پز یکی از تجهیزات رستوران و آشپزخانه صنعتی است که برای پخت و گریل کردن گوشت و پخت کباب استفاده می شود. علاقه ایرانیان به کباب، جایگاه ویژه ای به آن در منو رستوران های ایرانی داده است.
انواع مختلف کباب پز صنعتی
در گذشته از ذغال برای پخت کباب استفاده می شد اما عوارض و زیان های پخت کباب با ذغال و هزینه بالا آن و سوخت ارزان گاز باعث تولید کباب پز های رستورانی گازی گردید. کباب پز های چدنی اولین نوع کباب پز گازی بودن که در رستوران ها استفاده می شد. عدم کیفیت کباب، مصرف زیاد گاز از معایب این نوع کباب پز است.
در کباب پز تابشی جهت پخت کباب، حرارت از بالا به پایین تابیده میشود، در کباب پز تابشی نگین دما گسترش، سرامیک های مشعل بر اثر سوختن گاز سرخ شده و باعث تابش حرارت 300 درجه بصورت یکنواخت تا عمق 45 سانتیمتر می گردد. نفوذ حرارت به عمق گوشت باعث پخت کامل و ایجاد یک لایه بر روی کباب شده و موجب آبدار شدن کباب و خوش طعم شدن آن می گردد.
دسته بندی
کباب پز تابشینگین دما گسترش
کباب پز تابشی