کباب پز گازی صنعتی | فروش کباب پز گازی صنعتی
کباب پز گازی صنعتی | فروش کباب پز گازی صنعتی :
امروزه با توجه به پیشرفت و تولید محصولات جدید همراه با امکانات بیشتر معمولاَ محصولات قدیمی روز به روز کمتر استفاده می شوند و جای خود را به محصولات جدید می دهند . اما همچنان هستند افرادی که محصولات قدیمی را با توجه به نیاز و کیفیت قابل قبول آنها مورد استفاده قرار می دهند . کباب پز گازی ( سنتی ) از این دست محصولات به شمار می آید و هر چند با تولید کباب پز تابشی عده بسیاری از این محصول استفاده می کنند ولی همچنان کباب پز گازی و کباب پز ذغالی با توجه به مواردی چون کیفیت قابل قبول پخت ، حجم کمتر و قیمت مناسب تر نسبت به کباب پز تابشی مورد استفاده بسیاری از رستوران ها ، کبابی ها و … است .
کباب و کباب پز :
اغراق نیست اگر بگوییم کباب یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی می باشد . برای ما ایرانی ها چیزی جای چلوکباب را نمی گیرد . لذت به دندان کشیدن کباب از خاطرات خوب و فراموش نشدنی است . اما با توجه به سبک زندگی آپارتمانی همیشه فرصت و شرایط مناسب برای درست کردن کباب روی آتش را نداریم .دود ناشی از درست کردن کباب جزء پر دردسرترین مواردی هست که اجازه ی نزدیک شدن به این کار را حتی در تراس خانه به ما نمی دهد .
البته وجود کباب پز های تابشی در بازار شرایط مناسبتری را جهت تهیه کباب خوش طعم را در فضاهای بسته برای ما فراهم می کند . در هتل ها ، رستوران ها و اماکنی که به تعداد بالا باید کباب آماده سرو باشد کباب پز به عنوان یکی از اصلی ترین تجهیزات پخت مورد استفاده قرار می گیرد .
کباب پز گازی :
قطعا درست کردن کباب با ذغال حال و هوای خاص خودش را دارد اما باید قبول کرد راحتی درست کردن کباب بسیار حائز اهمیت است. کباب پز گازی با توجه به اینکه قابلیت استفاده از گاز شهری و کپسولی را دارد می تواند کمک شایانی به شما کند .
لازم بذکر است کباب پز گازی با توجه به ابعادی که دارد قابلیت استفاده در آشپزخانه های صنعتی ، رستوران ها ، کترینگ ، جگرکی و در مصارف خانگی مانند ویلا و باغ و خانه ها را دارد .
کباب پز گازی – تجهیزات پخت رستوران
جهت پخت انواع کباب ، جوجه کباب ، گوجه در رستوران ها ، کترینگ ها ، کبابی ها و نیز به عنوان باربیکیو مورد استفاده قرار میگیرد.
مشخصات فنی کباب پز گازی
در دو نوع تمام استیل و نیمه استیل و پایه دار ( ایستاده ) و رومیزی طراحی و تولید میگردد.
تمام استیل:
– اسکلت دستگاه ساخته شده از قوطی استیل ۴۰*۴۰ به ضخامت ۱/۵ میلی متر
– رویه ، داخل و سینی چربی گیر تماماً ساخته شده از ورق استنلس استیل خشدار به ضخامت ۰/۸ میلی متر
– چدن ناودانی از جنس مرغوب و به صورت چهار ضلعی به جهت مقاومت بیشتر و انتقال گرمای یکنواخت
– لوله مانیسمان
– قابلیت استفاده با گاز شهری و کپسولی
– ابعاد و همچنین دهنه پخت دستگاه با توجه به نیاز و درخواست مشتری قابل طراحی و تولید میباشد
نیمه استیل:
– اسکلت دستگاه ساخته شده از قوطی فولادی ۴۰*۴۰ به ضخامت ۲ میلی متر
– قسمت بیرونی دستگاه از ورق استنلس استیل خشدار به ضخامت ۰/۸ میلی متر و قسمت داخلی دستگاه از ورق گالوانیزه به ضخامت ۱ میلی متر
– چدن ناودانی از جنس مرغوب و به صورت چهار ضلعی به جهت مقاومت بیشتر و انتقال گرمای یکنواخت
– لوله مانیسمان
– قابلیت استفاده با گاز شهری و کپسولی
– ابعاد و همچنین دهنه پخت دستگاه با توجه به نیاز و درخواست مشتری قابل طراحی و تولید میباشد .