• svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی :

اراک – کیلومتر ۶ جاده تهران – خیابان صنعت – خیابان امام رضا(ع) – پولاد ۴

درخواست مشاوره

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی :

اراک – کیلومتر ۶ جاده تهران – خیابان صنعت – خیابان امام رضا(ع) – پولاد ۴

درخواست مشاوره

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر

چیدمان ماشین آلات در آشپزخانه صنعتی

نویسنده : alikianpoor دسته بندی : تجهیزات آشپزخانه صنعتی, نگین دما گسترش

24

جولای
2019

چیدمان ماشین آلات در آشپزخانه صنعتی

ما در این بخش با توجه به منوی تهیه شده برای رستوران ، لیست تجهیزات فست فود و ماشین آلات مورد نظر را جهت طبخ تهیه نموده و بر اساس منطق گردش کار در آشپزخانه و اولویت های استاندارد ، نقشه چیدمان ماشین آلات را تهیه و ارائه می نمائیم. این نقشه ها شامل بخش های تاسیسات برقی و مکانیکی و چیدمان ماشین آلات و تجهیزات فست فود و تمامی موارد مورد نیاز می باشد.

• طراحی و تولید تجهیزات آشپزخانه

• تهیه و ساخت مبلمان و کانتر

• جانمایی تجهیزات فست فود

• بررسی کار سنجی و حرکت سنجی

• تدوین برنامه و سیاست های استخدامی

• آموزش حرفه ای مدیراناگر نمی خواهید رستوران را خودتان بگردانید، افرادی را استخدام کنید که با تجربه و البته سخت کوش و متعهد باشند. آموزش های لازم را به آنها بدهید. به آنها بفهمانید که انجام کار به نحو احسن، برای شما بسیار اهمیت دارد.

• آموزش پرسنل آشپزخانه به طبخ و درسینگ

• آموزش سوپروایزر در مورد کنترل کیفیت غذا و اداره واحد

• آموزش صندوق دار با برنامه فروش و گزارشات مالی

• آموزش سالن کاران و گارسون ها

• آموزش نحوه تهیه برنامه های روزانه هفتگی و ماهیانه

• برنامه بهداشت و سلامت

• تدوین برنامه فروش و طراحی کمپین های تبلیغاتی و بازاریابی جهت افزایش فروش

ما در این بخش پس از بررسی کامل خدمات رستوران ها و فست فود ها ، نقاط قوت و ضعف شما را بررسی خواهیم نمود و با تهیه کردن آمار های مختلف از جمله بررسی فروش محصول در رستوران شما + رقبای شما در منطقه فعالیت + نقاط قوت و ضعف رقبا + وضعیت مشتریان حال حاضر رستوران شما نسبت به تهیه استراتژی تبلیغات اقدام می نماییم. در این بخش متناسب با بودجه شما راهکار های افزایش فروش و تبلیغات موثر را به شما پیشنهاد خواهیم داد.

• مشاوره گرافیک و چاپ

• مانیتورینگ رقبا

• ارائه فرم ها و کاربرگ های مورد نیاز

• ارائه بانک اطلاعاتی تامین کنندگان مواد اولیه

• ارائه برنامه مدیریت جامع در زمان بحران

• ایجاد واحد دلیوری سیستماتیک

• ارائه جداول تغذیه ای غذاهای موجود در منو کالری، پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر

• برند سازی بر پایه کیفیت

• ارائه تکنیک های منحصر به فرد برای موفقیت در شروع فست فود

• اجرای برنامه های افتتاحیه رستوران

• طراحی ایده

• تدوین طرح کسب و کار: برآورد هزینه راه اندازی فست فود مقدماتی تا پیشرفته، بازار هدف، اخذ تمامی مجوزهای لازم جهت راه اندازی فست فود

• پیدا کردن یک محل مناسب برای فست فود

• تامین هزینه های اولیه راه اندازی فست فود

• خرید تمامی لوازم مورد نیاز ضروری: گریل و گریدل، مرینیتور، بریدینگ، فر پیتزا، اجاق گاز و فر و سرخ کن و تاپینگ و یخچال زیر گریل، میز و قفسه و صندوق دریافت پول و …

• استخدام و آموزش کارکنان: معمولا نیروهای جوان به صورت نیمه وقت علاقه زیادی به کار در فست فود دارند

• تبلیغات فست فود از طریق تبلیغات کاغذی، تلوزیونی. بهتر است مشارکت با سازمان ها و مدارس را در برنامه تبلیغاتی خود بگنجانید.

 

مطلب پیشنهادی نگین دما گسترش
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی | خرید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی

و در نهایت پیشنهاد ما برای برنامه ریزی در راه اندازی فست فود استفاده از چارچوب کاری خاصی می باشد که شامل:

• تحلیل موقعیت: موقعیت فعلی ما کجاست و ما در کجای بازار قرار داریم ؟

• اهداف: به کجا می خواهیم برسیم و بازار هدف ما کجاست یا چه کسانی هستند ؟

• استراتژی: چگونه به آنجا برسیم و راه رسیدن به هدف چیست ؟

• تاکتیک: از کدام ابزار تاکتیکی برای پیاده سازی استراتژی استفاده می کنیم و برنامه های کوتاه مدت ما کدامند ؟

• اقدامات: کدام برنامه عملکردی برای پیاده سازی استراتژی مورد نیاز است و اولویت ها به چه ترتیب تعیین گردیده اند

• کنترل: چگونه فرایند استراتژی را مدیریت کنیم ؟

لازم به ذکر است شروع یک کسب و کار موفق با برنامه یا استراتژی موفق آن آغاز می شود.

 

 

تهیه شده توسط متخصصان پایان نامه من | طراحی سایت اراک | کباب پز تابشی

درج نظر