• svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی :

اراک – کیلومتر ۶ جاده تهران – خیابان صنعت – خیابان امام رضا(ع) – پولاد ۴

درخواست مشاوره

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی :

اراک – کیلومتر ۶ جاده تهران – خیابان صنعت – خیابان امام رضا(ع) – پولاد ۴

درخواست مشاوره

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر

چیدمان آشپزخانه صنعتی | انواع مدل چیدمان آشپزخانه صنعتی

نویسنده : alikianpoor دسته بندی : تجهیزات آشپزخانه صنعتی, نگین دما گسترش

24

جولای
2019

چیدمان آشپزخانه صنعتی | انواع مدل چیدمان آشپزخانه صنعتی

قبل از هر چیز نوع آشپزخانه از نظر پخت غذای ایرانی، فرنگی، ظرفیت پخت، مقدار فضای مورد نیاز، میزان هزینه تخصیص یافته برای پروژه‌ها و … را باید مدنظر قرار داد و سعی کرد که تمامی شرایط موجود و موارد مورد نیاز را با سلیقه مشتریان و مطابق با استاندارد آشپزخانه تطبیق داده و بهترین پیشنهادها را به آنها ارائه کنند.

طراحی آشپزخانه صنعتی در چهار مرحله انجام می‌پذیرد:

  • آماده کردن طرحی شامل تمام فضاهای اصلی مورد نیاز
  • تخصیص فضا برای تجهیزات و کارکنان
  • تعیین حداقل و حداکثر تعداد کارکنان لازم برای هر قسمت
  • مشخص کردن تجهیزات و لوازم لازم برای هر قسمت
  • و در نهایت تهیه نقشه جانمایی

بخش‌های داخل آشپزخانه را می‌توان به قسمت‌های زیر تقسیم کرد:

  • ناحیه پخت و پز
  • ناحیه تجهیزات
  • ناحیه آماده‌سازی
  • ناحیه شست و شو
  • ناحیه مربوط به کارکنان
  • ناحیه انبار مواد غذایی

تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیز به بخش‌های ذیل تقسیم می‌شوند:

  • تجهیزات پخت غذا
  • تجهیزات سلف سرویس
  • تجهیزات سرو غذا
  • تجهیزات تهویه آشپزخانه صنعتی
  • تجهیزات انبار آشپزخانه صنعتی
  • تجهیزات آماده‌سازی
  • یخچال‌های صنعتی
  • تجهیزات برودتی صنعتی
  • تجهیزات توزیع نوشیدنی
  • تجهیزات طبخ و توزیع فست فود( غذای سریع)

اما برآوردهای تجهیز چیست؟

مطلب پیشنهادی نگین دما گسترش
نکات طلایی در تجهیزات آشپزخانه هاي صنعتي

در تجهیز آشپزخانه صنعتی و برآورد هزینه‌های آن می‌توان نظرات مختلفی داد، مثلاً در خرید تجهیزات آشپزخانه می‌توان با صرف هزینه متناسب و مشاوره گرفتن از این شرکت‌ که دارای سابقه و فعالیت در زمینه تجهیـز آشپزخانـه صنعتی را دارد و یـا برای کم کردن هزینه‌هـای اولیـه از تجهیـزاتی بـا قیمـت و کیفیـت پائیـن بهره برد.

اما بایـد توجـه کرد که با خرید تجهیزات مرغوب با وجود هزینه اولیه بالاتر با جلوگیری از هزینه‌های تعمیر، سرویس و نگهداری در دراز مدت مقرون به صرفه است. علاوه‌براین، با استفاده از تجهیزات و ماشین‌آلات تمام اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک نیز می‌توان از نیروی انسانی کمتر استفاده کرد و این خود موجب صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌های جاری خواهد بود.

 

تهیه شده توسط متخصصان پایان نامه من | طراحی سایت اراک | کباب پز تابشی

درج نظر