• svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی :

اراک – کیلومتر ۶ جاده تهران – خیابان صنعت – خیابان امام رضا(ع) – پولاد ۴

درخواست مشاوره

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی :

اراک – کیلومتر ۶ جاده تهران – خیابان صنعت – خیابان امام رضا(ع) – پولاد ۴

درخواست مشاوره

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر

شرایط یک آشپزخانه صنعتی استاندارد

نویسنده : alikianpoor دسته بندی : تجهیزات آشپزخانه صنعتی, کباب پز تابشی, نگین دما گسترش

24

جولای
2019

شرایط یک آشپزخانه صنعتی استاندارد

 

همانطور که از اسم آشپزخانه مشخص است و همه ما می دانیم به محل پخت و پز اشاره دارد، یعنی جایی که غذای مورد نیاز در آنجا تهیه می شود. اما آشپزخانه رستوران یا کافه هم مانند آشپزخانه یک منزل است؟ می تواند با همان وسایل و تجهیزات خانگی یک آشپزخانه رستوران یا به اصطلاح یک آشپزخانه صنعتی را اداره کرد؟

پاسخ بی تردید خیر می باشد، چرا که یک آشپزخانه صنعتی شرایط و استانداردهایی دارد که حتما باید رعایت شود تا بتوان به پشتوانه آن غذای یک رستوران یا واحد غذایی را تامین نمود .

 

حال ببینیم شرایط یک آشپزخانه صنعتی استاندارد به چه شکل است :

 

1-فضای مناسب :

منظور بزرگ بودن بیش از حد فضای آشپزخانه نیست بلکه داشتن فضایی استاندارد که تجهیزات آشپزخانه صنعتی و لوازم رستوان همه به طور مناسب چیدمان شوند که فضای تحرک و فعالیت برای سرآشپز وکارکنان آشپزخانه مهیا باشد .

 

2-نورمناسب :

آشپزخانه روشن و نورپردازی مناسب باعث ایجاد نشاط و تحرک و پویایی مناسب برای پرسنل بوده و از کارکردن درآن محیط احساس دلزدگی و خستگی کم تری می نمایند.

 

3-تجهیزات آشپزخانه صنعتی استاندارد واستیل :

تجهیزات آشپزخانه باید بر اساس منوی پخت و ظرفیت رستوران از جنس استیل با کیفیت که نظافت آن آسان تر باشد تولید و تهیه شوند .

 

4-سرآشپز حرفه ای :

در این زمینه در مقاله چرا سرآشپز رستوران مهم است به طور مفصل پرداخته شده است.

 

5-مواد غذایی با کیفیت:

استفاده از بهترین مواد غذایی و خرید روزانه مواد غذایی برای اجتناب از هدر رفت مواد غذایی حتما توصیه میشود.

 

6-ماشین آلات استاندارد ومناسب :

در این زمینه با مشاوره صحیح با یک شرکت راه اندازی رستوران می توانید ماشین آلات استاندارد و مناسب ایرانی یا خارجی خود را انتخاب نمایید.

 

7-تیم حرفه ای وآموزش دیده :

جهت پخت و پز و استفاده از تجهیزات و ماشین آلات حتما باید پرسنل آموزش های لازم را جهت کاهش آسیب ها و خطرات و جلوگیری از خرابی و آسیب دیدگی دستگاه ها و…دیده باشند. هم چنین کیفیت غذای رستوان منوط به استفاده از کارکنان آموزش دیده و حرفه ای است .

 

8-مدیر یا مالک با انگیزه :

یک آشپزخانه صنعتی موفق بی شک دارای یک مدیر یا صاحب با انگیزه و خلاق و دوستدار پیشرفت و توسعه است، بدین منظور به مقاله های رمز موفقیت رستوران های معروف و نقش خلاقیت در راه اندازی رستوران مراجعه نمایید.

 

9-نظافت مستمر ومرتب آشپزخانه :

رعایت نظافت و استانداردهای اداره بهداشت کاملا برای یک آشپزخانه صنعتی ضروری است، در این رابطه در مقاله نقش رعایت بهداشت در موفقیت رستوران مراجعه نمایید.

 

10-رعایت استانداردهای اورگونومی و بهره وری انرژی :

ضروری است به طوری که کارمندان برای انجام وظیفه خود مراحل کمتری را طی کنند و تمامی کارهای خود را بدون کوچکترین خم شدن، دست دراز کردن، چرخیدن و راه رفتن انجام دهند.

 

مطلب پیشنهادی نگین دما گسترش
همه چیز درباره آشپزخانه صنعتی

 

تهیه شده توسط متخصصان پایان نامه من | طراحی سایت اراک | کباب پز تابشی

درج نظر