• svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی :

اراک – کیلومتر ۶ جاده تهران – خیابان صنعت – خیابان امام رضا(ع) – پولاد ۴

درخواست مشاوره

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر
  • svg
  • svg
  • svg
  • svg
thumb

دفتر مرکزی :

اراک – کیلومتر ۶ جاده تهران – خیابان صنعت – خیابان امام رضا(ع) – پولاد ۴

درخواست مشاوره

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

* Please Fill Required Fields *
img

تماس با کارشناس

۰۹۱۸۸۶۰۶۲۳۲

ساعت کاری

ما خوشحالیم که در طول ساعات کاری با شما ملاقات کنیم. لطفا یک قرار ملاقات بگذارید.

  • شنبه تا پنج شنبه8 صبح الی 16 عصر

دسترسی و فضاها در آشپزخانه صنعتی

نویسنده : alikianpoor دسته بندی : تجهیزات آشپزخانه صنعتی, نگین دما گسترش

24

جولای
2019

دسترسی و فضاها در آشپزخانه صنعتی

 

  • نصب تابلو مشخصات مشتمل بر شماره دستگاه ، نوع کاربری و روش صحیح استفاده هر یک از تجهیزات آشپزخانه صنعتی روی آنها ضروری می‌باشد؛

  • در مجاورت فضای آشپزخانه صنعتی و پیش از درب ورودی پرسنل ، باید یک فضای مجزا در نظر گرفته شود تا پرسنل پیش از ورود به آشپزخانه در آنجا استحمام نموده و لباس های خود را تعویض نماید. در این فضا باید به تعداد لازم دوش ، توالت ، دستشویی و کمد شخصی جهت نگهداری لباس و لوازم شخصی پرسنل در نظر گرفته شود. فضای رختکن خانم ها و آقایان باید مجزا باشد.

  • اگر تعداد پرسنل شاغل در هر شیفت کاری آشپزخانه کمتر از 10 نفر باشد می‌توان از سرویس بهداشتی مشترک برای خانم ها و آقایان استفاده نمود. اما اگر تعداد پرسنل بیش از 10 نفر باشد باید حتماً سرویس بهداشتی مجزا برای خانم ها و آقایان در نظر گرفته می‌شود.

  • فضای رختکن و سرویس های بهداشتی پرسنل باید به واسطه یک فضای ایزوله واسطه ( Airlock ) مجهز به درب های خود بسته شو ( Self Closing Door ) به فضای اصلی آشپزخانه صنعتی متصل گردد.

  • نصب پرده هوا روی درب های ورود و خروج آشپزخانه صنعتی ضروری می‌باشد.

  • سرمایش فضای داخل در طراحی آشپزخانه صنعتی معمولاً با هواساز انجام می‌شود. در مناطق گرم و خشک می‌توان از زنت یا کولرهای آبی نیز برای این منظور استفاده نمود. همچنین می‌توان از کولرهای گازی اسپلیت برای سرمایش اتاق های اداری مرتبط با آشپزخانه استفاده نمود.

  • معمولاً آشپزخانه صنعتی نیاز به سیستم گرمایش ندارند اما در صورت لزوم ( در مناطق سردسیر ) می‌توان از هواساز یا یونیت هیتر برای این منظور استفاده نمود.

  • شبکه برق رسانی آشپزخانه صنعتی باید مجهز به سیستم حفاظت جان باشد.

 

مطلب پیشنهادی نگین دما گسترش
راهکارهای بهینه سازی مصرف انرژی در تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تهیه شده توسط متخصصان پایان نامه من | طراحی سایت اراک | کباب پز تابشی

درج نظر