تجهیزات پخت غذا ویژه رستوران | خرید تجهیزات رستوران
فضاي داخلي آشپزخانه را می توان به قسمتهای زیر تقسیم کرد:
مكان پخت و پز : دارای فضاي آزاد است تا پیش خدمتها و آشپزها به راحتی بتوانند در فضارفت و امد کرده و امور مربوط به خود را به راحتی انجام دهند.
محل آماده سازی غذا: که دارای پلان آزاد براي سرو مشتری میباشد که این مکان می تواند به صورت اتاق در مجاورت ناحیه ی پخت و پز هم قرار گيرد.
انبار مواد غذایی: مكاني براي نگهداری مواد خشک و منجمد مي باشد ،اين مكان طوري بايد انتخاب شود كه زياد گرم نبوده ورطوبت هم نداشته باشد
اتاق مربوط به پرسنل :شامل اتاق غذا خوری و استراحت، اتاق غذاخوري به صورت سلف سرویس با صندلی های کوچک مي باشد در رستوران های بزرگ ترسر آشپز اتاق مخصوص براي استراحت با حمام براي نظافت نيز دارا مي باشد .
مكان شست و شو: شامل ،فضای کافی برای جمع آوری ، شست وشو و خشک کردن و طبقه بندی ظروف مي باشد.
مكان نگهداري تجهیزات پخت غذارستوران :مکانی است برای قرار دادن تجهیزات رستوران مانند،سرخ کن،کباب پز و ابميوه گيري و…
تهیه شده توسط متخصصان پایان نامه من | طراحی سایت اراک | کباب پز تابشی