انواع رستوران ها را نام ببرید؟
رستوران های معمولی:
که خود اين رستوران ها به سه دسته تقسیم می شوند:
رستوران های سنتی:
با متراژ مشخصی از متر مربع برای هر نفر با میز های ۲ نفره و چند نفره با افرادي براي سرویس دهی و فضای کافی برای افراد.
رستوران ها يی با سلف سرویس:
با متراژ مشخصی از متر مربع برای هر نفر، با فضای سلف سرویس و فضای پختن و آماده نمودن غذا.
رستوران های ویژه :
دارای ۲ متر مربع فضا را شامل مي شوند برای هر نفر و الزامات خاص خود را دارا مي باشند .
گریل روم:
گریل روم :سالن مخصوصی است که دربرابر مشتری،غذا طبخ می شود، در این نوع تمام وسایل رستوران و آشپزخانه وجود دارد و افراد می توانند در این سالن غذا ميل نمايند .
فود کورت:
فود کورت سالنی بزرگ است که به چند ين غرفه تقسیم شده و در هر غرفه غذاهای خاص یا دسرهای مختلف ارائه می شود و تمام غذاهایی که در آن به فروش می رسد ارزان قیمت است و مكان نشستن برای تمام غرفه ها یک سالن مشترك است و هر غرفه صندوق جداگانه ای دارد. براي دريافت و پرداخت پول، فود كورت معمولاً در محل های تجاری بزرگ مثل پاساژها داير مي باشند .
تریا:
در تریا،بستنی،نوشابه،چای،قهوه،کیک و غذاهای ساده مانند همبرگر و ساندویچ سرو می شود . زماني كه مسافرین،در ساعات های مختلف به هتل وارد می شوند که رستوران تعطیل است ولی تریا ظرف ۲۴ ساعت باز است و نباید بسته باشد، مسافران می توانند هر ساعت که وارد هتل شدند از تریا استفاده كنند . ضمناً قیمت تریا ارزانتر از قیمتی است که در رستوران پرداخت می شود.
بوفه:
به مكان هايي گفته می شود که از قبل چندین نوع غذا های مختلف و متنوع همراه با دسر آماده روی میز چیده اند وافراد به میزان دلخواه می توانند از این غذا ها استفاده کنند و محدودیت برای استفاده چند بار ندارند و ليست قیمت برای هر نفر جلوی درب ورودی نوشته شده است و فقط نوشابه توسط گارسن سر میز سرو میشود وجه آن جداگانه محاسبه و صورت حساب داده خواهد شد.
تهیه شده توسط متخصصان پایان نامه من | طراحی سایت اراک | کباب پز تابشی