اجاق پخت برنج تک نفره یا کته پز تابشی
اجاق پخت برنج تک نفره یا کته پز تابشی
از تجهیزات مهمی که در رستوران های کوچک و بزرگ و کترینگ ها استفاده می شود اجاق پخت برنج یا همان کته پز است که به منظور طبخ برنج به صورت کته مورد استفاده قرار می گیرد.
در پخت برنج به صورت کته که بیشتر در رستوران های شمال کشور رواج دارد برنج آبکشی نمی شود و همین امر باعث شده تا طعم ، مزه و تمامی خواص برنج حفظ شود.
یکی از قابلیت های این اجاق گاز طبخ همزمان چندین غذا بر روی آن است بدون آنکه کوچکترین افت فشاری داشته باشد.
این اجاق از ورق استیل به ضخامت ۸/۰میلی متر تولید شده و همچنین رویه آن از جنس چدن نشکن می باشد .
اجاق پخت برنج تک نفره قابل طراحی و تولید در دو نوع گرمکن دار یا طبقه دار به انتخاب مشتری می باشد ، در مدل گرمکن دار جدار داخلی و خارجی از ورق استیل ساخته می شود و همچنین از پشم شیشه به عنوان عایق حرارتی استفاده شده است.
مشخصات:
– ساخته شده از ورق استیل خشدار به ضخامت ۸/۰ میلی متر
– رویه چدن نشکن
– قابل طراحی با تعداد شعله های مختلف
– در دو مدل طبقه دار و گرمکن دار
– جداره داخلی و خارجی از ورق استیل خشدار به ضخامت ۸/۰میلی متر (در مدل گرمکن دار)